Motta gratis nyheter/tilbud
Din e-post: og / eller
Din mobil:
» Avmelde


Nordisk Hundeskoles avdelingsledere


Asker og Bærum

Anne Selsaas
Avdelingsleder Asker og Bærum

Anne er daglig leder av Nordisk Hundeskole.
Hun har drevet med Newfoundlandshund i ti år, og er aktiv på utstillinger og lydighet. Etter å ha vært rideinstruktør i mange år ble hun hundeinstruktør via Oslo Hundeskole. I tillegg til å bygge opp Nordisk Hundeskole studerer hun hundefag ved Høgskolen i Nord-Trøndelag.


Mobil: 45 00 30 08
Epost: anne@nordisk-hundeskole.no


Drammen

Lone Sveum Bertelsen
Avdelingsleder Drammen

Lone fikk sin første schäferhund for 18 år siden, men har de siste 15 årene drevet aktivt med rottweilere. Hun har trent lydighet og deltatt på utstillinger. Ble utdannet hundeinstruktør i 1993, og har de senere år tatt flere påbygningskurs innen adferd og rase-kunnskap. Ved siden av å aktivt trene hund og konkurrere i RIK-programmet (Ipo) har Lone vært med i Norske Redningshunder og i flere styrer innen hundesporten. Lone er også oppdretter av Rottweilere.

Epost: lone@nordisk-hundeskole.no


Kongsberg

Erica Linke
Avdelingsleder Kongsberg


Erica har hatt boxere siden 1985, og begynte selv med oppdrett av boxere 10 år senere. I dag har hun tre boxere og én fransk bulldog hjemme. Hun er aktiv på utstillinger, har tidligere konkurrert i Agility, og konkurrerer nå i lydighet og spor. Erica har de siste 5 årene vært instruktør på forskjellige typer hundekurs - fra valpekurs til bronsemerkekurs, og handlerkurs.


Epost: erica@nordisk-hundeskole.no


Krokstadelva

Emilie Prytz
Avdelingsleder Krokstadelva

Emilie har trent hund i 20 år og holdt hundekurs i 15 år, deriblant trent det danske landslaget i lydighet. Hun ble verdensmester med mellompuddelen "Laddie" i lydighet år 2000 og har topplasseringer i VM 2001 og 2002, og NM i Agility i 2002. Er border collie oppdretter og driver med gjeting. Har i dag to border collier, hvor "Lucie" har høyeste nivå i gjeting.

Epost: emilie@nordisk-hundeskole.no

 
 

Nordisk Hundeskole AS   Nedre Storgate 50   3012 Drammen   Telefon: 45 00 30 08   post@nordisk-hundeskole.no   SMS: Send HUND tekst til 1963